Casa Holland, is het trotse bezit van Tom en Jan en hun gezinnen. Twee buren uit Capelle aan den IJssel. Het huisje is gelegen in de gemeente Orihuella aan de kust, vlakbij de kustplaats Torrevieja.

Het is een rustige omgeving. Het zwembad is direct aan de overkant, ongeveer 6 meter lopen en alleen toegankelijk voor de bewoners van Al Andalus III, de naam van de kleine urbanisatie.

De bewonersvereniging, voornamelijk bestaande uit Engelse en Ierse bewoners, zorgen voor een perfecte staat van onderhoud.

Torrevieja, een grote kustplaats, is met de auto te bereiken in ongeveer 10 à 15 minuten. Hier kunt u naar harte lust winkelen, eten, drinken en het gehele jaar door is er op de boulevard een avondmarkt.

Verder is er in de omgeving veel te doen. Dagelijks kunnen er markten bezocht worden. Murcia en Alicante, grote steden, liggen op een half uur rijden. Een groot buitenzwembad met enorme glijbanen is in Torrevieja te bezoeken. Voor de golfers zijn er golfbanen genoeg in de omgeving. Rondom de zoutmeren zijn natuurreservaten toegankelijk voor het publiek. Er zijn diverse stranden waar het aangenaam verpozen is enz. enz.

Klimaat, zoutmeren en ligging maken het volgens de UNESCO de gezondste omgeving in Europa.